Bilspeditör till SmartChain Logistics, Bromma.

Söker du en plats där du får möjlighet att göra många snabba affärer och där du ansvarar för utveckling av en bilspeditionsavdelning? Här arbetar du med försäljning av biltransportlösningar i en miljö där både dina erfarenheter och idéer uppskattas. Har du entreprenörsanda och vill växa som person så har du kommit rätt.

Om oss
Smartchain Logistics Nordics AB är det nordiska kontoret för Robert Kukla Gruppen som startades 2015. Robert Kukla gruppen har en årsomsättning på 150 miljoner euro och hanterar 70 000 TEU, 40 000 Lastbilar och har totalt 220 000 kvm lager i de flera europeiska länder. Vi jobbar i hela världen men är mest hemma på den europeiska marknaden. Sedan 2014 har 7 nya kontor startats upp i Europa och vi är fortfarande i ett expansivt läge. Vi jobbar med både nationella och internationella transporttjänster med lastbil, järnväg, flyg, båt och container. Vi har även lager och E-Commerce verksamhet. Vi försöker att erbjuda våra kunder mer smarta och miljövänliga transportlösningar. Traditionellt erbjuder vi många transport- och logistiklösningar inom livsmedelsbranschen, dryckeslogistik (vin-sprit-öl), mode, kakel och kemiprodukter. SmartChain Logistics Nordics är aktiva i hela Norden men med fokus på kunder i Sverige. Vårt motto är att vi alltid sätter kunden i fokus.

 

Om tjänsten
SmartChain Logistics Nordics är under kraftig tillväxt och öppnar nu en helt ny biltransportavdelning, vilket du kommer att få utveckla och driva med både befintliga och nya kunder. Du köper och säljer biltransportlösningar inom hela Europa. Främsta fokus kommer att ligga på försäljning till nya kunder, utveckling av kundrelationer och långsiktig affärsutveckling. Du kommer att sälja transportlösningar som gör stor skillnad för kundens verksamhet, produktivitet och deras internationella affärer. Du får support i affärsutveckling från teamets operationella chef och VD.

Formella krav
– Ett par års bilspeditionserfarenhet.
– Bekväm med att använda telefon och e-post som verktyg i ditt arbete.
– Du talar och skriver obehindrad på svenska och engelska. Tyska är meriterande.
– B-körkort

Om dig
Vi ser att du som söker är en person som motiveras och drivs av att göra snabba och utvecklande affärer. Du är trygg i kontakten med nya människor och tvekar inte att ringa det där extra samtalet för att skapa nya kontakter och affärsmöjligheter. Struktur och förmåga att hantera ett högt tempo kommer att vara viktiga verktyg för dig i rollen. Du är en person som uppskattar att vara en del av ett lag där alla hjälps åt och arbetar mot högt uppsatta målsättningar. Du räds inte att hugga i när det behövs samtidigt som du är bekväm med att ta dina egna initiativ. Du ska var proaktiv och lösningsorienterad vilket innebär att du i tanke och aktion ligger steget före samt har förmågan att se potentiella möjligheter. Vi söker dig med entreprenörsanda.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: kontorstider
Lön: enligt överenskommelse
Plats Ulvsunda, Bromma. Nära tvärbanastationen Johannesfred.
CV + personlig brev, helst per epost.
Kontakt: Jeroen Hempelmann, j.hempelmann@kukla-spedition.com

SmartChain Logistics Nordics AB
Johannesfredsvägen 11A
168 69 Bromma

Email j.hempelmann@kukla-spedition.com

www.kukla-spedition.com/en/

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord;
Bilspeditör, speditör, spedition, logistik, logistics, Stockholm, Bromma,
SmartChain Logistics, Kukla, forwarding, forwarder.